Jag jobbar just nu på att ta fram flera andelshästar i olika priskategorier. Håll koll på den här sidan framöver för mer information. Du är självklart alltid välkommen att kontakta mig om du vill veta mer.

Andelshäst med exceptionell stam

Denna snygga 1-åriga fuxmärr säls i andelar.

Global Bitcoin är född och uppvuxen på de bästa betesmarkerna i Normandie i Frankrike hos en av de framgångsrikaste uppfödarna – Global Farm.

Global Bitcoin kommer att anlända till Sverige i augusti 2018 och hon är såklart svenskregistrerad. På nya Hårby Gård blir hon inkörd och tränas sedan upp för start under 2019. Förhoppningsvis kommer hon ge sina ägare många tillfällen till att skåla med champagne i vinnarcirkeln.

Global Bitcoins pappa heter Brililantissime som tjänat närmare 10 mkr. Fransk hingst av toppstam med superhingsten Ready Cash som pappa. Snacket är redan igång om Briliantissime och hans fina avkommor.

Global Bitcoins mamma heter Celebrity Tribute. Hon är efter efter topphingsten Yankee Glide som är en en mycket populär morfar. Celebrity Tribute tjänade drygt 1,5 miljoner kronor och tog rekordet 1.10,4.

Global Bitcoin säljes i 20 andelar á 10 000 kr/andel. Månadskostnad cirka 700 kr. MEN! Du betalar ingen månadskostnad förrän januari 2019!

Easy KB kommer att stå för administration. Läs mer och ladda ner köpanbud hos Easy KB.

För mer information ring eller sms:a Mattias på 070-298 29 27 eller mejla mattias@mattiasdjuse.se.