Andelshäst

Global Cliffhanger är ännu en ettårig hingst som kommer att säljas i andelar. Han är född och uppvuxen på de bästa betesmarkerna i Normandie i Frankrike hos en av de framgångsrikaste uppfödarna – Global Farm.

Global Cliffhanger är sedan några veckor tillbaka inkörd och tränar fint för vagn ute på Hårby Gård. Hingsten visar fin uppfattning. Han löser sina arbetsuppgifter med stor entusiasm. Global Cliffhanger är noga utvald bland hela kullen av framgångsrika Global-hästar. Han kommer att tränas under samma framgångsrika koncept som till exempel topphästarna Racing Brodda och Djokovic.

Stammen är av högsta klass. Pappa Trixton (Muscle Hill) har börjat fint som avelshingst i både USA och Europa. I USA ligger han top fem i den tuffa hingstligan. I Sverige har Trixton 16 treåringar som tjänat över ett hundra tusen kronor.

Global Cliffhangers mamma Celebrity Tribute, är efter efter topphingsten Yankee Glide som är en mycket framgångsrik morfar. Celebrity Tribute tjänade drygt 1,5 miljoner kronor och tog rekordet 1.10,4. Celebrity Tribute har hunnit lämna treåriga toppstoet Global Anarchy som redan rundat halvmiljonen i prispengar. Global Anarchy var bl a fyra i korta E3-finalen på 1.12,8/1640a!

Tvååriga storasyster Global Bitcoin (Brilliantissime) finns i stall Mattias Djuse och hon tränar fint.

INFORMATION

Global Cliffhanger säljs i 20 andelar á 12 500 kr/andel. Månadskostnad per andel cirka 700 kr. Easy KB kommer att stå för administration. Läs mer och ladda ner köpanbud hos Easy KB.

VILL DU VETA MER?

Ring eller sms:a Mattias070-298 29 27 alternativt mejla till mattias@mattiasdjuse.se.

Global Cliffhanger
Global Cliffhanger