Solvalla, onsdag 25/11:

Lopp 4 nr 1 VALRHONA WIBB-gick bra efter paus senast. Loppet gick väldigt sakta och hon satt en bit bak men avslutningen var klart bra. Perfekt med spår 1 så ett bra lopp borde hon få. Jag har inte full koll på motståndet men med klaff hoppas jag att hon är långt fram. Vanlig vagn & öppet.

Lopp 8 nr 5 M.T.PERETTE-hade inget flyt i Breeders-finalen och gick i mål med gott om krafter kvar. Allt har varit normalt efteråt så formen ska sitta. Hon har visat att hon duger i kullen och med rätt resa räknar jag med att hon segerstrider. Inga ändringar: barfota, hybrid & öppet.

Lopp 10 nr 7 DEVS DEFINITIF-var jag helt nöjd med på den knepiga banan senast. Jag gillar hästen så det blir spännande att se hur han står sig då han möter tuffare kamrater än vanligt. Jag tror på en bra insats men från spår 7 är jag nöjd med en slant. Barfota fram, hybrid & blinkers.

Lopp 10 nr 9 GLOBAL BOOKMAKER-gör alltid bra lopp och har stångats mot dom bästa i kullen många gånger. Nu kan han inte utnyttja sin startsnabbhet men han har en bra rygg så det känns intressant. Med klaff tror jag att han, som han brukar, är bland dom tre. Barfota runt om, hybrid & murphy vänster.