Solvalla, måndag 13/7:

Lopp 7 nr 6 NINJA’S KISS-visade fina resultat som 3-åring men hon var inte som bäst i sina 2 starter nu i februari. Hon känns fin i träningen men jag tror hon behöver loppet. Målsättningen är att hitta ner i ryggar och köra till slut. Vanlig vagn & öppet huvudlag. Barfota bak för första gången.

Lopp 8 nr 10 CARGO DOOR-hade inget flyt i V75-finalen senast men han avslutade bra och som det känns hemma så håller han fina formen. Bakspår igen men han är allround och går från alla lägen/distanser. Med klaff så är han bland dom tre. Barfota runt om, jänkarvagn & goggles som vanligt.

Lopp 9 nr 1 CARLOS AMORE-galopperade i ledningen i sista sväng senast. Vi har ingen bra förklaring men han var inte tom i det läget. Ensam på start gör att tilläggshästarna kommer bra till men jag tror på en bra insats och hoppas att han är bland dom tre. Barfota runt om för första gången. Vanlig vagn & murphy vänster.

Lopp 10 nr 9 INGESSON-har gjort 2 klart bra insatser i år och kommer nu åter efter en liten paus. Allt känns bra hemma så jag räknar med en bra insats direkt. Läget känns ok och distansen funkar så jag hoppas att han segerstrider. Barfota runt om för första gången. Vanlig vagn & öppet huvudlag.