Andelshäst – Global Fearfull
Nu erbjuder vi GLOBAL FEARFULL, en 2-årig hingst med ett släktträd fylld med vinnare.

Vårt lyckosamma koncept med att äga häst i andelar fortsätter. Det ger fler travintresserade möjligheten att vara med som hästägare och tävla i de stora loppen. Att få möjligheten att komma närmare travsporten, närmare hästarna och få en inblick hur arbetet går till i ett stall.

Nu erbjuder vi GLOBAL FEARFULL, en 2-årig hingst med ett släktträd fylld med vinnare.

Pappa SJ’s Caviar (SJ’s Photo) var en av de bästa i kullen under treårssäsongen i USA. Han tog 20 segrar på 30 försök och tjänade 1,2 miljoner dollar.

SJ’s Caviar blev avelshingst direkt efter tävlingskarriären var över 2002 och han fick en succéstart.

Totalt har amerikanska avkommor tjänat över en halv miljard kronor och hela 141 hästar har passerat ett hundra tusen dollar i prissumma.

2012 köptes SJ’s Caviar till Sverige av Hans Nelén (Global Farm) – ett lyckoköp!

”Caviar” tillhörde direkt toppen bland avelshingstar i Sverige. Per den 27 juni har avkommorna gjort drygt 9.000 starter och tagit 1.277 segrar.

En unik avelshingst som lämnar lika bra ston som hingstar, de är talangfulla, behagliga att träna och kommer tidigt till start.

Modern Celebrity Athena (Yankee Glide) tävlade framgångsrikt i USA där hon tog sex segrar och tjänade cirka 1,3 Mkr. Hon gick till avel 2010 och har fått nio avkommor, tre i USA och sex i Sverige.

Andra avkomman Celebrity Peagus (Andover Hall) har tagit hela 43 segrar och tjänat nästan en halv miljon dollar. Som tioåring tävlar han fortfarande framgångsrikt. Tredje avkomman Alvarez vann 14 gånger och tjänade 165.000 dollar.

Celebrity Athena har fem svenska avkommor i startbar ålder. Samtliga har startat och fyra har segrat. I Sverige har både Global Attention samt Global Wizard tävlat framgångsrikt och vunnit på 1.11-tider.

Global Collection, storasyster till Global Fearfull, har imponerat och vunnit på två 1.14-tider den senaste månaden.

Gloabl Fearfull är född och uppvuxen på Haras de Sou i Normandie, centrum för fransk uppfödning. Hingsten har utvecklats fint i sommar, hans ben har blivit längre och kraftigare, kroppen mer proportionerlig. Han kommer till Sverige i månadsskiftet augusti-september. Då inleds träningen ute på Hårby Gård där han kommer att följa samma framgångsrika unghästkoncept som fostrat stjärnor som Racing Brodda, Global Bookmaker och Global Allegiance.

Vill du köpa en andel?

Pris: 8.000 kr/andel (20 andelar) från 1/2 2023
Månadskostnad: Ca 800kr/månaden, från 1/2 2023

Hästen administreras av Easy KB. Läs mer här.

Vill du veta mer?

Ring eller sms:a Mattias070-298 29 27, alternativt mejla till mattias@mattiasdjuse.se.