Äntligen är sommardressen klar och sponsorloggan på plats

NCE är Stall Djuses nya huvudsponsor för de närmaste åren. Ett finländskt företag som jobbar med kompositer till industrin där det krävs mycket av materialet, både korrosions- och erosionsmässigt.

Dan Björkskog är vd för NCE Oy samt FT Borgmästargrund, båda från Jakobstad i finländska Österbotten. Dessutom har han stor passion för travsporten.

– Jag gillar verkligen trav! Vi kom i kontakt med Mattias för några år sedan genom en tidigare anställd hos honom. Vi blev bra emottagna när vi besökte Hårby gård, Mattias kändes lugn, kunnig och ambitiös. Ingen som bara snackade och försökte övertyga mig att köpa häst. Jag fick en bra bild av hur de jobbade i stallet och såg att personalen trivdes och hur duktiga de var. Jag vill vara med och hjälpa till genom att sponsra Stall Djuse eftersom företaget sysselsätter många ungdomar som ges ett stort ansvar i unga år. Det gillar jag, säger Dan Björkskog.

Mattias är mycket nöjd och glad över stallets nya huvudsponsor:

– Vårt samarbete fungerar väldigt bra. Dan är en lugn och kunnig hästägare som har några hästar i träning hos oss. Nu ska vi arbeta tillsammans på ett lite annorlunda plan men det är inga problem. Det ska bli kul.