Ny stark tränardubbel

Till vänster: Electrical Storm, i mitten skötare Hugo och till höger med fläta i pannan Hula Hula Sisu. 

Stallet går på högvarv så här i slutet av travåret 2020.

På söndagen kom åttonde segern under december månad vid GS75-tävlingarna i Gävle. Båda med lärlingar i sulkyn.

Magnus Djuse inledde med Electrical Storm som är i sin bästa form.

Ekipaget kunde överta ledningen efter 650 meter från tillägg och fick sedan bestämma tempot. Magnus satt lugnt tillbakalutad under slutvarvet och vann utan problem på 1.15,5/2640m. Sista varvet gick på 1.13.

Det var andra raka segern för sexåringen och den 15:e totalt. Och det var den sjätte i rad för Magnus, som avslutade Rommes fredagstävlingar med seger. I lördags tog han tre raka segrar på V75 i Halmstad och han inledde med två fullträffar i Gävle.

Magnus fortsatte med ytterligare en seger (Forcement, som tränas av brorsan Martin) under söndagen vilket innebar sju i rad!

Zeb Jonasson har precis börjat sin anställning och det blev vinst i premiärloppet med treåriga Hula Hula Sisu. Stoet snabbstartade till spets från spår åtta och bestämde sedan varje meter. Segertiden var 1.17,3a/2140 och förstapriset 40.000 kronor. Hula Hula Sisu är elfte treåringen i stallet som passerat ett hundra tusen kronor i prissumma.

21-årige Jonassons tog en dubbel på GS75 när han skrällde med kallblodet Fantom till 62 gånger pengarna. Det var elfte årssegern och den 17:e totalt i karriären för Jonasson.