Gävle, onsdag 7/6:

Lopp 6 nr 11 PRETTY AND EVIL-gör sitt hela tiden och senast gick hon klart bra från 4:e utvändigt. Bakspåret är ett minus så vi smyger med och hoppas på en fin slant. Hon går barfota runt om och med svensk jänkarvagn samt openeye-huvudlag.

Lopp 7 nr 1 SECRET CELEBRATION-gör första starten för oss. Han tränar starkt och känns som en spännande häst. Han har visat kapacitet tidigare och det här blir ett första test. Spår 1 på Gävle är inte det bästa så vi får se var vi hamnar. Barfota fram & vanlig. Öppet eller halvstängt huvudlag.

Åmål, onsdag 7/6:

Lopp 3 nr 5 GLOBAL BOOKMAKER-gjorde ett topplopp på V75 i comebacken. Det löste sig inte optimalt men han avslutade ändå riktigt starkt. Normalt sett så ska han inte vara sämre i kväll och han gör alltid sitt bästa. Läget känns bra och distansen är inga problem. Inga ändringar: barfota runt om, jänkarvagn & norskt.

Lopp 4 nr 9 ISABELLE SISU-gick ett starkt lopp senast. Formen känns fortsatt fin och jag tycker att hon ska duga en bit i ett sånt här lopp. Hon har gått bra på 2640 tidigare så feelingen är att distansen ska funka. Barfota fram, vanlig & norskt.

Lopp 4 nr 13 GLOBAL CONFESSION-galopperade direkt senast men hon är normalt sett travsäker. Hon har annars gjort 2 riktigt bra lopp i år och jag räknar med fortsatt form. Det blir första gången hon startar på lång distans. Barfota runt om och vanlig vagn då det är volt. Vi byter från helstängt till norskt huvudlag.

Lopp 6 nr 2 RACING BRODDA-var med i Stoeliten senast. Hon avslutade vasst efter sen lucka och visade full form. Spår 2 på Åmål är lurigt men hon öppnar bra. Hon gör aldrig mig besviken och jag räknar med en ny fin insats. Barfota fram, jänkarvagn & norskt som senast.

Lopp 8 nr 3  LA FILLE DE NIKY-har gjort 2 starter efter lång vila och hon har gjort det bra. Formen ska komma alltmer med loppen och läget är bra så jag hoppas att hon är med där framme. Hon går som tidigare: skor, vanlig & öppet.

Lopp 10 nr 8 A SNIPER-fick dra tåget i spåren sista varvet senast. Han gjorde det bra men det har annans varit mycket stolpe ut för honom på slutet. I kväll är han bortlottad så jag hoppas att han hittar ner och tar en peng. Inga ändringar: barfota runt om, jänkarvagn & öppet.