Det blev ingen seger vid lördagens V75-tävlingar i Örebro men däremot flera fina placeringar och  drygt 200.000 kr inkört.

Mest pengar tjänade Beenthereseenthat som fick 120.000 kr efter en fjärdeplats i korta E3-finalen.

Treåringen var tvåa i uttagningsloppet i Gävle på 1.12,0a/1640 m, nu sänkte han rekordet med åtta tiondelar till 1.11,2!

Mattias hittade tredjepar invändigt från början och hängde med fint i det hårda tempot. I utgången av sista kurvan kunde han förbättra sin position och kort före mål blev det fritt fram och avslutningen var vass.

Beenthereseenthat har nu tjänat 469.000 kr, varav 449.000 i år. Han har ännu aldrig hamnat utanför prispengarna på 13 starter – imponerande jämnhet.

Global Bookmaker och Final Whistle blev båda trea i Silverdivisionen samt i klass I. Den förstnämnde efter en löpning i rygg på ledaren medan Final Whistle gick en stark långspurt från kön.

Wings Level fullföljde bra som femma efter att ha gått utvändigt om ledaren under slutvarvet i klass 2. Prisplacerade blev även Pretty And Evil efter att ha blvit fast för länge samt Skype i sista loppet.

Stall Djuse är nu uppe i drygt 7,8 Mkr inkört i år. På måndag tävlar två hästar på Rommetravet, på tisdag kommer fem hästar till start – på två banor. Två i Eskilstuna och tre i derbyuttagningar på Jägersro. Och på onsdag tävlar hela sex hästar på Solvalla.