Den fina stallformen håller i sig. I onsdags blev det en fin dubbelseger på Solvalla genom Dartagnan Sisu och Tyron Power.

Dartagnan Sisu skötte sig perfekt i andra starten och spurtade hem ett treåringslopp på 1.16,0/2140. Han fick ett bra lopp i tredjepar utvändigt och ingen kunde stå emot hans slutvarv som gick lite under 1.13,0. En stark häst men som även visade fin speed den här gången.

Tyron Power gjorde en mini-comeback i ett internationellt amatörlopp. I sulkyn satt Justine Gorain som hade vunnit sex lopp på 90 starter hemma i Frankrike och hon var hur cool som helst. Justine avvaktade lugnt i rygg på ledaren och inne på upploppet kom luckan. Tyron Power avslutade vasst till säker seger på 1.15,2/2140a. Så snabbt hade inte Justine kört tidigare i ett lopp och hon var överlycklig efter sin seger på Solvalla. Hon tackade särskilt tränaren i vinnarcirkeln för att hon fick köra en sån fin häst i toppform.

Minnestads Dubai var sexa efter en oturlig galopp i en trång situation 500 meter från mål. Han kom igen bra över upploppet och visade att formen sitter där.

Totalt blev det 83 500 kronor till stallet som snart är uppe i 750.000 kronor. Stallets rad är 101 12-13-11 och en segerprocent på 12.