2-1-2.

Det blev stallets resultat under onsdagens tävlingar på Solvalla. En härlig kväll!

Först ut var debutanten Gilbert Bris som skötte sig utmärkt som tvåa. Efter en invändig löpning kom luckan i sista kurvan, det var långt fram till täten men treåringen avslutade vasst över upploppet och var bara en halv längd bakom vinnaren. Debuttiden fina 1.17,7/2140 och 15.000 kronor i prispengar.

Därefter levererade Crowd Pleaser en topprestation igen när hon tog hem ett stolopp med 40.000 kronor i förstapris. Hon travade utvändigt om ledaren under slutvarvet men kunde ändå gå ifrån till överlägsen seger. Prodigious-stoet avslutade sista varvet efter 1.14 och avståndet till andra hästen i mål var cirka 30 meter.

Den härliga onsdagskvällen avslutades med en andraplats för Digital Winner som presterade ett av karriärens bästa lopp!

Han låg länge sist i fältet men kom loss på sista långsidan och fick följa med i ryggar runt slutkurvan. Inne på upploppet tog sexåringen ny fart och plockade placering för placering och på mållinjen fixade den eventuella 55-oddsaren (!) silverplatsen.

30.000 kronor i prispengar och fina startpoäng för Digital Winner. Till stor glädje för hästens många ägare.

– Jag är förstås väldigt nöjd med hästarnas prestationer. Svårt att rangordna dom men Digital Winner var i alla fall en rolig positiv överraskning. Det har gått jättebra under både januari och februari. Även om vi inte har startat särskilt många hästar (49 starter 10-8-8) har det blivit många segrar och drygt sju hundra tusen inkört. Mycket bra! Säger Mattias.

Stall Djuse ligger för närvarande på en 16:e plats i den svenska tränarligan.

På fredag väntar tävlingar på Solvalla, med förhoppningsvis nya framgångar.