Segerstaplare fortsätter att vinna

Winterburn & Kainai Goj tillsammans med skötare Sebastian Lindberg. 
Ägare till Winterburn är Stall Arsenal AB och ägare till Kainai Goj är Stall Kai

Winterburn och Kall Tekno är stall Djuses verkliga segerstaplare för tillfället. Under fredagen kom sjätte raka segern för båda, på Solvalla respektive Romme!

Även Kainai Goj tog sjätte segern för året – i tionde starten.

Winterburn är obesegrad i samtliga sex starter medan Kall Tekno har en andra plats mellan de åtta vinsterna.

Winterburn vann ett V65-lopp på Solvalla med Magnus Djuse i sulkyn. Från spår tolv bakom bilen blev det ändå andrapar utvändigt, fram till varvet från mål då fyraåringen fick kliva ut i tredjespår. Han fick sedan rygg på Cash Forever och Mattias som attackerade från kön efter ett kort galopp 1250 m från mål.

Cash Forever pressade ledaren på sista långsidan med Winterburn bakom. Inne på upploppet kopplade den sistnämnde greppet och vann till slut säkert på 1.15,8a/2140 m.

Cash Forever fullföljde starkt som trea och visade att formen sitter i.

På Solvalla tog Kainai Goj sjätte vinsten sedan han kom i Djuses träning i april. Mattias hittade en fin position i tredjepar utvändigt och attackerade på sista långsidan, speeden bet bra sedan täten hållit ett tufft tempo. Runt sista sväng såg sexåringen läcker ut när han gled runt täthästarna i tredjespår och inne på upploppet försvann han till lätt seger på 1.14,1a/2140 m.

På fredagskvällen var det dags för Kall Tekno i Romme som dominerade loppet under slutvarvet. Då hade Magnus kör fram utvändigt om ledaren och höjt tempot. I sista kurvan koppade de greppet på täthästen och det blev klar seger på 1.29,7/2660 m.

Samtliga sju startande på Valla blev prisplacerade och stall Djuse körde in närmare 150.000 kr.

I Romme blev det 30.000 kr till Kall Tekno och stallet närmar sig 14 Mkr.

Kall Tekno med skötare Ebba Wiberg.
Ägare: Easy KB