1-2-1-2-2-1-1. En härlig formrad över stallets sju senaste starter.

Vid Solvallas fredagstävlingar blev det en andraplats för Genuine Boko och seger för Crowd Pleaser.

– Det flyter på väldigt fint nu. Hästarna är friska och fräscha och levererar hela tiden. Nu är det bara jag som är lite förkyld, men det får man ta en sån här dag, sade en mycket nöjd Mattias.

Genuine Boko fick ett fint lopp i rygg på ledaren, luckan kom inne på upploppet och avslutningen var väldigt bra. Med tidigare fritt kan det till och med bli seger.
Crowd Pleaser funkade nu fint och vann på starka 1.17,9/2140 på den sega banan. Hon fick ett perfekt rygglopp och Mattias kunde sitta still till 300 m kvar. Över upploppet försvann treårsstoet efter Prodigious med närmare 20 meter till de övriga.

Ofta hyllas hästar och kuskar, ibland även tränarna, med all rätt. Men man får inte glömma bort skötarna som kämpar på med sina hästar, i alla väder och under stor del av dygnets timmar.

Tiffanie Kjell och Mamu Ahonen skötte markservicen på Solvalla den här fredagen med den äran. Båda kämpade på med ett leende på läpparna, tvättade hästar och vagnar och rengjorde all övrig utrustning i rask takt. Båda var rätt så överens om att de var värda tårta kommande vecka..!

Grattis till Josefine Bood som vann montéloppet med Nelilyn Airking efter en perfekt ritt. Släkten är värst!