1-2-2-1.

ramraden producerades i Eskilstuna på torsdagskvällen.

Global Tattoo och Havana Boko vann varsitt lopp. Gogo di Quattro och Gigant Proud svarade för två väldigt fina insatser som räckte till silver.

– Mycket fin kväll. Alla hästar presterade bra. Hästarna har känts starka i träningen och det känns förstås bra att de levererar, sade Mattias.

Global Tattoo kom igenom bra från bakspår och fick andrapar utvändigt. Attacken kom i utgången av sista sväng och på några raska travsteg kopplade han segergreppet. Femåringe rekordsänkte till 1.16,5/1640 och fick 25.000 kr för vinsten. Global Tattoo såg inte det minsta plågad ut i spurten.

Havana Boko verkar gilla den 17:e. I näst senast starten vann hon den 17:e januari på Solvalla. Och dagens datum är ju 17:e maj. Efter ett fyra månaders tävlingsuppehåll var Havana mogen att vinna från dödens på starka 1.15,6/2140. Nytt rekord och 30.000 kr i prissumma.

Evigt unge Gigant Proud travade nytt ekord, 1.11,5/1640a, som tioåring. Från rygg på ledaren kämpade han väl ända hem.

Joseph Ruocco lyckades hålla Gogo di Quattro i trav i en knivig situation på första långsidan i lärlingsloppet. Han styrde sedan fram femåringen utvändigt ledaren efter ett varv och ekipaget fullföljde starkt som tvåa. Bra av både häst och kusk.

Det blev totalt 80.000 kr inkört och stallet närmare sig två miljoner.

Stallet tävlar vidare med fyra hästar i Mantorp på lördag kväll.