2-2-1. Det var placeringarna för stallets tre startande hästar på Solvalla på onsdagskvällen.

Gigant Proud avslutade V86-omgången med seger. Dessförinnan hade Axel Wadd och Lass Revenue noterat starka andraplatser.

– Hästarna gick väldigt bra i kväll. Med lite tur kunde det ha blivit ytterligare en seger. Men det viktigaste är trots allt att hästarna presterar, säger Mattias.

Debuterande Lass Revenue var först ut i ett treåringslopp. Han fick ett fint rygglopp men tempot var alltför lågt för att kunna rå på ledaren. Men Lass Revenue avslutade väldigt snabbt och svarade för en finfin debut. Tiden blev 1.21,2/2140, vilket säger en del om den krävande banan.

Axel Wadd var överraskande snabb i V86-1 och tog hand om ledningen. Tempot var dock en aning för hårt på sista långsidan och han kunde inte svara vinnaren som kom en bit ut i banan. Ändå ett klart bra lopp av Axel som nu tjänat 80.000 kronor på två andraplatser i rad.

Gigant Proud visade fina kämpatakter när han höll undan från spets i V86-8. Nioåringen tog en välförtjänt seger efter flera fina insatser på slutet. Segern var värd 60.000 kronor och totalt blev det fina 110.000 kr inkört på Solvalla.

Stallets fem senaste starter är därmed: 1-2-2-1-1.