Det blev ingen seger i Bollnäs på fredagskvällen men väl tre fina andraplaceringar och ett bevis på att stallet är i form.

Dial Square, helsyster till obesegrade Winterburn, debuterade på 1.16,0/2140 men det saknades en halv längd till vinnaren som höll undan i spets. Men hon avslutade starkt sista 700 m i tredjespår med full fart över mål.

Candy Celebration presterade också ett starkt slutvarv från köplats men även här blev ledaren för svår. Tiden fina 1.15,2a/2140 m och treårsstoet har inlett lovande.

Isabelle Sisu fick ett fint lopp i andraspår och Magnus Djuse satte full fart på sista långsidan. Hon övertog ledningen kort senare men kunde inte svara en konkurrent in mot sista sväng och fick nöja sig med andraplatsen.

Vi har uppdaterat hemsidan med nya fräscha bilder från Hårby Gård. Gå gärna in på mattiasdjuse.se och klicka runt på sajten.

På lördag väntar E3-final på Rommetravet med hela fyra hästar från stallet: A Teasar, Larah Westwood, Knickers Sisu och Frustration. Förstapriset är 1 mkr.

Dessutom startar fyra hästar på V75.

På tisdag väntar derbykval på Jägersro för både hingstar och ston. Stall Djuse har fem ston och en hingst till start.

På onsdag tävlar fem hästar på Solvalla samt två i kvallopp.

Stallet jagar vidare mot 14 Mkr inkört i år.