Isco Boko fortsätter att trava på vinnarspåret!

På tisdagskvällen kom tredje raka segern och insatsen var nog den bästa hittills i karriären. Fyraåringen travade sista varvet som första häst i andraspår efter 1.13,0 och plockade enkelt ner ledaren över upploppet.

Isco Boko har mognat ytterligare och segrade nu på nya rekordet 1.14,4/2140a. Segerpremien var 60.000 och Isco har tjänat 140.000 kr i år.

3:e Raka för Isco Boko ikväll på Solvalla 👏🥂😃💐Vilken häst!! 😍Stort grattis till ägare och Wilma som sköter gör ett…

Publicerat av Stallmattiasdjuse Tisdag 26 februari 2019

Master of Trix svarade för en lovande årsdebut som tvåa i ett treåringslopp. Fjolåret avslutades med ett par galoppmissar men nu var han säkerheten själv. Efter ett lopp i tredjepar utvändigt fick Master of Trix attackera i tredjespår 550 meter från mål. Han travade starkt ända hem men nådde inte fram till vinnaren. Sista varvet avverkades på strax under 1.15,0 och ännu lite snabbare sista halvvarvet. En lovande årspremiär!

Det var stallets tolfte seger för året som passerade 1,5 mkr inkört i år. Stallet ligger på tredje plats bland landets tränare på svenska banor och tvåa på Solalla. Räknar man in utländskt tävlande ligger man på sjunde plats.

Stallet tävlar vidare i Eskilstuna 3/3 och i Mantorp 4/3.