.. har det verkligen varit denna vecka. Ena stunden skiner solen för att i nästa hagla, regna och blåsa. Det gör att man vissa stunder längtar väldigt mycket till sommaren och snart är vi där! Olympiatrav, Elitlopp och många fler fina travdagar har vi framför oss.

Nu till veckan som varit i stallet. Det har varit relativt lugnt på travfronten denna vecka och arbetet i stallet har rullat på bra.

I onsdags hade vi Big Finish som startade på Solvalla, en fin prestation och en femteplats som resultat. Ezra Boko som kvalade, vilket hon klarade bra på tiden 1.19.1. Med in till Valla var även Maxmara för att gå ett snabbjobb, hon gick 1.19/2100m med snabbare avslut på ett bra sätt.

Ezra Boko i värmningen.
Ezra Boko i värmningen.
Maxmara får sträcka ut sista biten.
Maxmara får sträcka ut sista biten.

I torsdags var det Mhona´s Sister som besökte Örebro, en fjärdeplats med galopp blev resultatet där och hon gjorde en väldigt bra prestation.

Fredagen var det Valla igen, denna gång med Global Princess som inte alls ville vara med och galopperade direkt när bilen släppte.

I lördags var det V75 på Mantorp och Ida Avant startade i ett klass II försök, även här blev det tyvärr galopp i körningen om positioner.

Ida Avant i värmningen.
Ida Avant i värmningen.